L'Empresa

GIROLUBE, amb més de 40 anys d’experiència industrial, som l’Agencia de Lubricants Industrials Girona de TotalEnergies, orientats a solucions completes de lubricació per clients industrials.

Ens vinculem als Clients amb relacions a llarg termini, gracies a l’amplia gama d’olis, greixos i productes especials de TotalEnergies, adaptats a les seves necessitats així com amb la prestació de serveis d’alt valor afegit.

Amb els clients MRO/manteniment:

Disposem de l’experiència i gama de productes lubricants industrials necessaris per reduir el costos totals d’operació (TCO), incrementant la productivitat, fiabilitat i sostenibilitat del seus processos productius.

Amb els clients industrials metall/fabricants d’equips:

Àmplia gama de fluids per les seves aplicacions de tall, mecanització, deformació, temple... per disminuir els cicles de producció, augmentar la vida útil de les eines, reduir consums d’energia i residus.

Amb els clients sector alimentari:

Rendiment òptim, sense riscos de contaminació. Sense components d’origen animal, lliures de al·lèrgens i de compostos GMO, amb certificats Kosher i Halal. Complim la normativa NSF H1 així com ISO 21469 i amb classificació “Food Grade Lubricants” (FGL) per línies de producció.

X
Carregant...